Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szaman - call of water

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z questem u szamana na wodny totem, mianowicie zrobiłem wszystko aż do momentu gdzie ubijamy elementala z którego locimy bransolety i przywolujeny innego, pogadalem z nim, następnie z NPC stojącym za kamieniem, który zleca abyśmy poszli do tej krowy w the barrens kolo humanoidów, akceptowalem to, ale gdy tam poszedłem to mam opcje tylko wzięcia tej wody dzięki której widzę elementala którego musiałem wczesniej zabić, a questa jak okazuje się nie ma w logach ani nic.. Teraz nie mogę nic zrobić ani tam, gdzie zabija się elka ani u tej krowy w tb...

Gram od strony hordy szamanem taurenem na serwerze wotlk. Quest nie jest zbudowany, bo pytalem kilku graczy i normalnie bez problemów zrobili.

Mieliscie kiedyś cos takiego? Wiecie jak sobie z tym poradzić?

Dodaj ze to serwer sunwell. Z gory dzięki i pozdrawiam.

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Po tej części chaina na water totem w Silverpine Forest, powinieneś do tej babki w Barrens wrócić a ona powinna ci przekazać water totem. Tak mnie się przynajmniej wydaje, bo na WOTLK nie siedziałem już długo.

Opublikowano

Właśnie tak robię, wracam i mam jedynie opcję aby wziąć tą wodę, dzięki której po wypiciu widzę elementala którego miałem wcześniej zabić ;p

Opublikowano

A czy możesz potem z innym elementalem pogadać? on ci powinien dać ostatni quest, by odesłać cię do babki pod Ratchet w Barrens i wtedy dorwiesz quest.

To jest ukryta treść, proszę

Masz tutaj poradnik, nie przejmuje się napisami "This article was removed in World Of Warcraft with 4.0.3A" Bo na WOTLK dalej możesz questy zrobić.

Opublikowano

No niestety nie mogę, jak dostane ta wodę i wypije przy kamieniu to jedynie mogę zabić elementala i nic dalej. Da się jakoś zrestartowac quest komenda? Bo nawet w lotach questa go nie mam, po prostu zaginął..

Opublikowano

Coś wyczytałem że przeprowadziłem złą rozmowę z tym elementalem, którego przyzwałem.. Da się jakoś to powtórzyć ?

Porzuć quest i weź jeszcze raz powinno pomóc.